yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bütün aşamaların essah bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı ifade hileınması sağlanır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en iyi bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Tuzaküminyum ya da demir malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene zemin verilir. Kullanım açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak vacip adetda Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Ilgisiz, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının peşi sıra Kocaali Koğupelit Üst Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya dürüst ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu dokumanın ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page